På stedene hvor snøen fortsatt ikke ligger tett så har fluefiskerne begynt å komme ut av vinterhiene sine. Noen har kanskje investert i den beste fluestangen og andre har kanskje investert i en bellybåt. Klar for en ny sesong med fiske og hvis vi skal tro på værmeldingen så blir det riktig fint å fluefiske fremover. Nedenfor har vi skrevet litt om hvordan du kan gjøre deg klar for en ny fiskesesong.

Ta en gjennomgang av utstyret

Det er utrolig viktig at man gjennomgår utstyret før man setter i gang med å fiske. Sjekk at fluesnøre er i orden og sørg for at du har alt du trenger. Gå gjerne igjennom fiskevesken for å se om du har alt som f.eks håv, kniv og snøreboks klart. Selv så er dette noe vi gjerne gjør allerede i januar men det er aldri for sent. Det er så mye bedre å oppdage at noe ikke fungerer på forhånd enn å oppdage det når man er ute i feltet.

Den siste tiden så har stadig flere fiskebutikker gått på nett så nå er det et skikkelig og ordentlig utvalg av fluefiskeutstyr på nett. Så om du mangler noe så er det veldig enkelt å finne en erstatning og ikke minst så er det som regel lynrask levering.

Vurdere nye innkjøp som kan gjøre at du kan være lengre på tur

Vi vet alle hvordan det er å være på fluefiske, en del ganger så er det slik at man gjerne skulle hatt noe pakket med for å være lengre på tur. Det kan være en primus, varmehansker eller andre ting. Et lite tips som vi fikk da vi var ute å fisket med en entusiast som heter Arne, er et solcellepanel. Denne brukte Arne til å lade telefonen når han var på fisketur. Vi er alle sammen ganske avhengig av å være tilgjengelig på grunn av jobb eller familie. Det er en veldig billig forsikring her. Derfor spurte vi Jakob som jobber som kundeveileder for nettsiden Solcellepaneler.com som er ekspert på solcellepanel til hus og solcelleanlegg til næringsbygg. Han kunne fortelle oss at det beste alternativet om man ønsker en liten lader med solcellepanel til tur er å kjøpe på Amazon.

Om du bor i Oslo-området så kommer det til å dukke opp flere artige tilbud til deg fra flere aktører. Vi vet at flere ønsker å gjøre turutstyr mer tilgjengelig til utleie. Dette kan være alt i fra telt til kanoer. Som alle sammen kan gjøre det litt mer artig å være på tur.