Når man skal ut å fluefiske så er det utrolig viktig at man har fluefiskeutstyr i orden. De aller fleste av oss fluefiskere er veldig flinke til å sørge for at vi har en god fluestang, fluesnellen som er best i test og ikke minst de beste fluene. Det man ofte glemmer er hva man har på beina. Det er nettopp her vi mener at vadesko er litt undervurdert for en god fisketur. Det å holde føttene tørre og varme er nemlig utrolig viktig når man fisker. Hvis man ikke bruker vadesko så er alternativet gjerne både kaldt og veldig vått.

Vadesko er noe som alle fluefiskere bør ha og nå finnes det noen svært gode alternativer for deg som er på jakt etter noen gode vadesko. Dersom du skal ha vadesko så anbefaler vi at du kjøper vadesko hos Jakt og Friluft. Jakt og Friluft har et lite men godt utvalg av vadesko.

Klikk her for lese mer og kjøpe vadesko hos Jakt og Friluft – eksperter på fluefiske

Hvorfor koster vadesko så mye penger?

Dette et spørsmål som vi ofte får om vadesko og grunnen er at typen sko dette her. Dette er sko som skal holde deg varm og ikke minst tåle fuktighet. Dette gjør at prisen på vadesko gjerne blir høyere enn på f.eks andre sko du vanligvis bruker. Man pleier stort sett å si at man får det man betaler for når det kommer til vadesko.

Hvor mye koster vadesko?

De billigste vadeskoene ligger gjerne på rundt 900,- kroner men skal ha noen vadesko av kvalitet så må du regne med å betale minst 2000,- kroner. Da får du kvalitet og funksjonalitet.

Hvilken vadesko er best?

Det finnes et stort utvalg av vadesko og det kan være vanskelig å finne ut hvilken som er best. Dette går mye på smak, fotform og ikke minst hva slags sko du er vandt med å bruke. Nedenfor finner du noen av våre favoritter:

Scierra X-force vadesko

Dette er en vadesko som du får til 2500,- kroner. Her får du en vadesko med veldig god støtte og en veldig god såle. I tillegg så er dette en vadeko som er veldig god å gå med selv i terreng. Hvis man sammenligner med lignende modeller hos konkurrenter så er dette en vadesko som virkelig gir deg mye for pengene. Klikk her for lese mer og kjøpe den – fraktfritt!

Scierra X-force vadesko felt

Dette er en litt rimeligere Scierra vadesko som du får til rundt 2000,- kroner. Dette er ikke noe dårligere produkt og passer godt til deg som ønsker et par rimelige vadesko til en billigere penge. Du kan lese mer om denne vadeskoen og kjøpe her!

Les gjerne vår test av vadere her!