Det er ingenting som er så tilfredsstillende som en lang dag i vassdraget utstyrt med den perfekte flue og en trofast stang, men når været viser seg fra vrangsiden kan det være godt å ha noe annet å finne på under tak. Derfor skal vi se litt på hvilke muligheter som finnes for den entusiastiske fluefiskeren når man må holde seg innendørs.

En av fordelene i dag er at du vil finne en rekke spennende teknologi som gjør det mulig å fiske, selv om du sitter værfast på sofaen hjemme i stua. Det dukker stadig opp spennende spill som lar deg fiske hjemmefra, men dersom du virkelig ønsker litt spenning med muligheten for napp, spill fiske slot hos Storspiller casino.

Fiske simulatorer

Takket være nye generasjoner med spillkonsoller har det dukket opp en rekke nye, spennende simulatorer på markedet – og selvfølgelig har det dukket opp en skikkelig fiske simulator. Uansett om du spiller på PS4 eller PC kan du velge blant flere simulatorer som gir en autentisk opplevelse med grafikk av høyeste kvalitet.

For deg som spiller på PC vil det være Fishing North Atlantic som er de mest populære alternativet, men du kan også gi Ultimate Fishing Simulator VR et forsøk dersom du har tilgang til VR utstyr. Begge deler lar deg tilpasse utstyr, vurdere fiskelykken og ikke minst hanke i land noen fantastiske fisk.

Spiller du derimot på PS4 eller annen konsoll vil det være Legendary Fishing serien som er det beste alternativet. Her reiser vi på fiske både i ferskvann og saltvann, men primært er det ulike farvann i USA som er tilgjengelig i spillet. Uansett hadde vi en fantastisk fornøyelse og fikk unnagjort noen timer med underholdning.

Andre aktiviteter for deg som venter på bedre vær

Med et vær som stadig endrer seg kan det være vanskelig å finne det perfekte fiskeværet i Norge, men heldigvis finnes det alternativer når stanga må hvile i garasjen. Eksempelvis kan man bruke tiden til å spille, slik vi foreslo tidligere i artikkelen, eller man kan tilegne seg litt nye kunnskaper før neste fisketur. Det finnes nemlig en rekke fluefiske bøker som kan gi nye teorier, slik at du er klar for neste fisketur så snart sola skinner igjen.

Mange velger også å benytte det kjedelige været til å utvikle nye fluer, noe som krever at man har gode kunnskaper om fluebinderutstyr. Her kommer bøker igjen inn som en nyttig ressurs, men du vil også finne en rekke nyttige videoer fra ulike vann på Youtube ved et raskt søk. Uansett kan du planlegge din neste tur til perfeksjon slik at både kunnskap og utstyr står klart neste gang du trekker på deg vadere, og begir deg ut i elven for å vise dem hvordan det gjøres.

Oppsummering

Finn noe spennende å gjøre mens du dagdrømmer om neste fisketur i stryket. Vi har sett på noen interessante spill som lar deg prøve fiskelykken fra hjemme på sofaen, eller du kan selv velge å gjøre klart til neste fisketur med fluebinding og en god bok.