Stadig flere av oss fluefiskere velger å handle på nett fremfor å gå i butikken. Vi i Fluefiske.info vil sterkt anbefale deg å benytte deg av din lokale fluefiske-butikk men samtidig så ser vi at det kan være veldig mye å spare på både fluer. Den siste tiden så har det nemlig dukket opp en del forskjellige nettbutikker som har et godt og rikt utvalg av fluefiskeutstyr.

Skittfiske

Dette er en nettbutikk som for de aller fleste er veldig kjent. De har et rikt utvalg av fluefiskeutstyr og til svært gode priser. Det er ikke noe hemmelighet at det meste som du trenger til fluefiske finner du nettopp hos Skittfiske. Her finner du alt i fra fluestenger, fluesneller, fluesnøre og selvfølgelig mye annet spennende.

Dette er en nettbutikk som passer best til deg som ønsker et bredt utvalg av fluefiskeutstyr og som gjerne liker å handle alt på et sted.

KomplettFritid

KomplettFritid.no er en nettbutikk som har et veldig greit utvalg av fluefiskeutstyr på nett. Flere vil nok hevde at utvalget kanskje ikke er like stort som de skulle ønske, likevel så er utvalget godt. Det vi liker med denne butikken er at de i tillegg har et rikt utvalg av f.eks telt, kniver og andre ting som man gjerne trenger når man skal fluefiske.

Gero

Gero Sportsfiske er en nettbutikk med et fantastisk utvalg av alt du trenger som fluefiske. De har et godt utvalg av fluestenger, fluesnøre og de har et stor utvalg innenfor fluebinding. Her finner du fluefiskeutstyr av god kvalitet men de er nok ikke billigst. I tillegg så har de et spesielt godt utvalg av bellybåter.

Revir

Revir er en butikk som er mest kjent for de frilufts-interesserte i hovedstaden. Butikken har på kort tid blitt en skikkelig attraksjon i Oslo og de satser nå på nett. Nå er utvalget i nettbutikken litt lite når det kommer til fluefiskeutstyr men dette er definitivt en nettbutikk som man burde følge med på.

Nordisk Fiskeutstyr

Dette er virkelig drømmen av nettbutikk for deg som liker fluefiske. Her selger de alt du trenger til fluefiske og varene er av svært høy kvalitet. Hvis vi ser på prisene så er nok ikke dette for deg som ønsker den billigste fluestangen men for deg som har bestemt deg for å investere litt i hobbyen din.

Jakt og Friluft

Dette er nettbutikk for fiske og de har et veldig stort sortiment. Vi syntes kanskje at denne nettbutikken er litt vanskelig å navigere i men de har veldig fine priser. Utvalget er bredt og det er ikke spesielt kostbart hvis vi sammenligner med andre butikker.