Fluefiske er en hobby som koster ganske mye penger og da er det greit å følge med på hvor det er salg til enhver tid. Det er faktisk slik at det veldig sjeldent er salg på fluefiskeutstyr. Hvis man skal kjøpe fluefiskeutstyr på salg så må man gjerne følge med på kampanjer og ikke minst signere seg opp på nyhetsbrev. Etter vår erfaring vil nettbutikkene som selger fluefiskeutstyr tilby rabatter og gjerne kjøre kampanjer mot sine abonnenter flere ganger i året.

Veldig mange vil nok likevel oppleve at fluefiskeutstyr er vanskelig å kjøpe på salg og hvis man ønsker billig fluefiskeutstyr så må man gjerne kjøpe dette brukt. Det trenger virkelig ikke være noe dårlig plan å kjøpe fluefiskeutstyr brukt. Veldig mange av fluefiskerne kjøper utstyr av god kvalitet og det kan derfor være mulig å kjøre noen gode kjøp.

Nå skal det sies at fluefiskeutstyr trenger ikke å være så kostbart. I Norge så er ikke prisene så veldig høye hvis vi sammenligner med andre land. Vi er i tillegg så heldig av å ha såpass stor etterspørsel at stadig flere aktører kommer på banen og det blir et stadig rikere utvalg.

Utenlandske nettbutikker kjører ofte salg – det er ikke sikkert det lønner seg

I utenlandske nettbutikker så er det oftere salg men dessverre så ser vi ofte at selv med en salgspris så gjør kombinasjonen av toll og pris på utsendelse av varene så mye at selv med en saftig reduksjon i prisen så kan man likevel gjerne støtte en norsk nettbutikk.