Noen ganger er uhellet ute og fluestangen blir ødelagt. Dette kan skje de aller fleste stenger og heldigvis så finnes det måter man kan reparere en fluestang. Det man skal være oppmerksom på er at dersom man «lapper» sammen en fluestang så kan det være at stangen blir mindre komfortabel å håndtere etterpå. Derfor velger veldig mange å heller investere i en ny fluestang

Før du bestemmer deg for å reparere eller kjøpe ny fluestang så anbefaler vi deg å kontakte butikken du kjøpte stangen hos. Enkelte ganger kan det være en kjent produksjonsfeil eller det kan være at butikken har noen gode løsninger for deg. Butikkene som selger fluefiskeutstyr er nemlig veldig avhengig av å ha fornøyde kunder som kommer tilbake og derfor er det veldig mange vil være veldig fokusert på løsninger for deg som kunde.

Hvordan reparere en fluestang?

Det er ikke veldig vanskelig å fikse en fluestang for en kort periode. I enkelte tilfeller så kan det være svært enkelt å fikse den kortsiktig men en langsiktig løsning kan være mer komplisert. Vi vet at enkelte spesialistbutikker tilbyr seg å reparere fluestenger og andre velger heller å selge deg en ny fluestang.

Vi har derfor trålet igjennom internett for å finne gode løsninger for deg. På norske forumer så kan man lese om alt i fra varmepistoler til lim som løsninger. Likevel så vil man nok hevde at før eller siden så vil disse løsningene ikke fungere. I det minste så vil det kunne gå utover kvaliteten på fiskeopplevelsen etterpå. Vi fant derfor en ganske spennende video som forteller deg om en mulig langsiktig løsning på en reparasjon av fluestang.