Ingenting er som en dag i vassdraget med fiskelykke og den perfekte stangen, men dessverre vil is og hardt vær sette en demper på stemningen. Da kan det være godt å vite at det finnes andre alternativer som gjør det mulig å tyvstarte på sesongen. Det har nemlig dukket opp en rekke attraktive fiskespill de siste årene, noe som har gjort det mulig å få fiskelykken hjemme på sofaen.

Moderne grafikk og teknologi har nemlig gjort det mulig å skape realistiske spill for fiskeentusiaster, noe som har resultert i en rekke spennende muligheter. Eksempelvis kan du prøve fiskelykken med Bigger Bass Bonanza Spilleautomat, et fargerikt og morsomt spill fra Pragmatic Play. Handlingen er satt til kysten av Miami, så her er det bare å finne frem en tropisk skjorte og solkrem.

Ikke la været avgjøre fiskelykken

I et værhardt land som Norge kan det være vanskelig å planlegge fiskesesongen, men heldigvis har teknologien gjort det litt enklere. Som vi var inne på tidligere finnes det i dag en rekke spennende fiskespill, og mange av disse kan spillet på en håndholdt enhet. Dette betyr at du kan finne noe morsomt å spille på, selv om været gjør det vanskelig å fiske i vassdraget.

Alt du trenger vil være din smarttelefon eller nettbrett med 4G, så er du klar for å kaste stang fra den norske fjellheimen, til en sandfylt strand i Miami. Vi er ikke helt sikre på hvilke fisker som lusker i vannet på dette morsomme spillet, men vi er lovet attraktive gevinster, store nok til et festmåltid.

 Virtuell reality

Skulle du derimot ha plass og ønske om en mer direkte fisketur fra egen stue, vil virtuell realitet eller VR være et godt utgangspunkt. Dette er en teknologi som har gjennomgått enorm utvikling de siste årene, noe som kommer fiskere, golfere og andre til gode. Ved hjelp av Vr-briller og ulike sensorer kan man fiske, spille golf og gjøre en rekke andre aktiviteter.

Selv om fluefiske er noe helt unikt, har det nå dukket opp en rekke muligheter for deg som vil kaste flue før vassdraget har tint. Det har nemlig dukket opp flere spill der du kan velge blant de mest populære fluene og dermed skreddersy opplevelsen din. Selv om det ikke er det samme som å stå i vassdraget, har det dukket opp en rekke spennende muligheter som kan være et plaster på såret.

Oppsummering

Fluefisking har lenge vært populært i Norge, men med et klima som ofte endrer seg kan det være vanskelig å forutse det beste forholdet. Derfor kan det være godt å vite at det finnes en rekke attraktive spill som gjør det mulig å prøve fiskelykken hjemme. Basert på hva du ønsker å fange, kan du velge mellom flere realistiske spilleautomater, VR spill og tradisjonelle konsollspill som alle lar deg få en ettertraktet dag i vassdraget. Noen av disse fungerer på både håndholdt og smarttelefon, mens andre krever at du har tilgang til en større konsoll eller PC. Uansett er vi sikre på at de vil være en attraktiv mulighet for å varme opp til sesongen.